kop

kop

zondag 28 december 2014

Vleugje kerst

Dit jaar voor ons geen vol kersthuis. Gewoon omdat de tijd ontbrak. Maar ook omdat de oude kerstspulletjes niet meer bij ons huis passen. Herkennen jullie dat? Op zolder staan dozen vol met prachtige kerstspullen ... maar allemaal wit van kleur. Leuke kerstboompjes ... maar allemaal bedekt met witte sneeuw. Als ik het bij anderen zie, vind ik het nog altijd prachtig. Maar in m'n eigen huis past het niet meer.

Maar die gezellige en warme sfeer die voor mijn gevoel bij kerst hoort, krijg je natuurlijk niet alleen door kerstversiering. Dat kerstgevoel krijg ik ook door samen met familie deze dagen door te brengen. En dat hebben we gedaan. De kerstdagen hebben we doorgebracht op een vakantiepark in Drenthe!
Het gezellig en warme gevoel krijg ik ook door 's avonds een kaarsje te branden en lekker met man en dochter een filmpje kijken.
Maar ook door samen met vrienden, buren en familie op oudejaarsdag oliebollen te bakken. Onze jaarlijkse traditie. Ik kijk er nu al naar uit!

Als ik het zo "opschrijf" besef ik dat het hier natuurlijk allemaal om draait. Het samenzijn en het genieten van elkaar. En even terugkijken naar het jaar dat achter je ligt. Om vervolgens vol goede moed en zin aan het nieuwe verse jaar te beginnen. 2015 zal een bewogen jaar worden. Ik ga aan het tweede jaar in m'n winkel beginnen, maar ook zal ik na 23 jaar mijn baan verliezen. Allemaal spannend en onzeker. Maar ik ga ervoor!

Zo dat was genoeg sentimenteel gebabbel :). Nu een paar foto's van ons vleugje kerst.





 
Kaarsjes horen natuurlijk niet alleen bij kerst. Maar in deze periode geniet ik er extra van!






Ik wens jullie allemaal een mooi, gelukkig, inspirerend maar vooral gezond 2015!!!

Groetjes van Aleta