kop

kop

zondag 10 november 2013

Knus en warm

Ik heb laatst een paar aankopen gedaan die jullie nog niet hebben gezien. Een paar weken terug ging ik met mijn zus badkamers bekijken (nee helaas niet voor mezelf!). We vertrokken daarvoor richting Groningen. Omdat de badkamer winkel was gevestigd in een meubelboulevard, gingen we natuurlijk ook nog even een kijkje nemen bij de andere woonwinkels (zoals Rivièra Maison, VT wonen etc).

Het was leuk om even rond te kijken en ideeën op te doen. Maar we zagen niks waar we echt warm voor liepen. Totdat we in de outlet belandden. Daar kocht ik dit prachtige gebreide plaid van Rivièra Maison. Voor de helft van de prijs! En ook kocht ik een grijze pot voor heel weinig omdat er een klein hoekje mist. Het plaid hangt over de bank en de pot heeft naast de bank een plekje gekregen.

Het geeft dit hoekje van de kamer een heerlijke knusse en warme sfeer.
Het bijzettafeltje dat naast de bank stond, is tijdelijk naar de zolder verhuisd. Daarvoor in de plaats staat nu een oud nachtkastje.Vorige week zaterdag ben ik met mijn zus nog naar de rommelmarkt in Bakkeveen geweest (de laatste dit jaar). Daar heb ik dit oude krukje gekocht (en nog veeeeel meer maar dat laat ik binnenkort zien!).

De mooie oude duimstok kreeg mijn man van een klant. Het was nog van zijn vader geweest. De duimstok gaat niet in de gereedschapskist maar heeft onmiddellijk een plekje in de woonkamer gekregen. Ik vind de warme kleur van het hout gecombineerd met het koperen accent zo mooi.

Ik wens jullie een jullie een fijne week met veel knusse en warme momenten!

Groetjes van Aleta