kop

kop

woensdag 22 mei 2013

Give away

Meer dan 100 volgers! Toen ik dit jaar begon met bloggen had ik dat nooit durven dromen. Ik wil al mijn volgers en stille volgers dan ook bedanken. Voor het bezoeken van mijn blog en voor het achterlaten van al die lieve en positieve reacties. Deze reacties maken mij ontzettend blij.

Tijd daarom voor een give away! Wil je meedoen? Laat dan een reactie achter op mijn blog. Iedereen mag meedoen, dus ook de stille volgers. Heb je een blog? Dan kun je van onderstaande foto een link plaatsen op je blog. Deelnemen kan tot 6 juni 2013. Na deze datum horen jullie van mij wie de winnaar is geworden.

Het volgende wil ik graag weggeven: # zelfgemaakt boomschijf HOME # twee tinnen vaasjes/kannetjes # steen met tekst HOME # twee mooie kaarsen # label TOWEL # roestige cijfers.


Nog even een paar mooi sfeerfoto's van de give away.

Voordat ik zelf begon met bloggen was ik al een tijdje stille volger. Ik las de mooie verhalen, smulde van de prachtige foto's en deed leuke ideetjes op. Maar ik had geen idee van de wereld die zich daarachter afspeelde. En wat heeft die "blogwereld" mij aangenaam verrast. Je stapt binnen als nieuweling en voelt je meteen welkom. En wat mij het meest aanspreekt is dat positiviteit voorop staat. En het geven van complimenten. In de "gewone" wereld merk ik toch vaak dat goede resultaten voor lief worden genomen. Het lijkt wel alsof het maar normaal is om overal kritiek op te geven. Ook op de werkvloer ligt de nadruk vaak op "verbeteren" en "werken aan". In de blogwereld halen we het mooie eruit en complimenteren we elkaar daarover elkaar. Dit geeft mij (en waarschijnlijk jullie ook wel) zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen om stappen te nemen die je normaal gesproken niet had genomen. Zoals bij mij het starten van mijn restyle bedrijfje!

Over het bedrijfje gesproken ... mijn website is klaar! Ik ben er best een beetje trots op. In de eerste instantie heb ik gekozen voor een gratis variant. Want ja als beginnend bedrijf moet je de kosten zoveel mogelijk beperken. Ik kon er gelukkig volledig mijn eigen stijl en sfeer in kwijt. Dus ik ben er best blij mee. De link vinden jullie rechts bovenin mijn blog. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden (klik hier)!

Groetjes van Aleta

39 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat je je zo thuis voelt in blogland en je woorden kloppen helemaal iedereen accepteert hoe je bent en benaderd positief en wat is er nog heerlijke complimenten te krijgen dat vinden we allemaal prachtig ...even je prachtige posten bijgelezen genoten van je mooie plaatjes ...wens je nog een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Aleta, gefeliciteerd met het bereiken van de honderd volgers!! Leuk dat je een give-away organiseert, ik doe graag mee! Zal snel een link plaatsen op mijn blog!

  Fijne avond,
  Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie meubels op je website en al meer dan 100 volgers, gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee met je give-away en plaats een linkje op mijn blog.
  Groetjes,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik herken veel in je verhaal Aleta, ik blog nu ruim 4 jaar en met nog net zoveel plezier als in het begin. Iedereen is zo met elkaar begaan en je doet er zoveel mooie inspiratie op, dat alles maakt het zo bijzonder.
  Gefeliciteerd met je 100 volgers en wat een leuke give away heb je bij elkaar gesprokkeld, ik doe graag mee en link het op mijn blog.
  Je webwinkel ziet er prachtig uit, wat leuk dat je mede door het bloggen hiermee bent gestart.
  Ik wens je er veel succes mee.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de meer dan 100 volgers! Super! Maar wij begrijpen dat ook: je blog is heerlijk om te bekijken, echt een inspiratie! En wat je schrijft over de positiviteit vind ik zeer herkenbaar. Eigenlijk raar dat het opvalt...het zou eigenlijk heel gewoon moeten zijn om elkaar een compliment te geven, toch?
  Natuurlijk doe ik ook graag mee met je give-away en zal je linken.
  Geniet nog even van alle positiviteit!!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk je eigen Restyle bedrijfje op poten. Ik neem zo meteen een kijkje. Proficiat met je honderd volgers. Het was ook heel fijn jou dit jaar in de blogwereld te ontdekken. Op nog heel veel meer posts en genieten!
  Lieve groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je site. Heel mooi en het straalt ook een duidelijke stijl uit. De stijl van Aleta :-). Veel succes!

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaat het snel zeg...en zo leuk om je verhaal erbij te lezen.
  Zo verging het mij ook wel hoor, je voelt je welkom en je krijgt er veel voor terug.
  Je give- away is erg leuk, maar ik doe deze keer niet mee..ik heb onlangs weer iets gewonnen en wil een ander ook een kans geven, ik zet wel een link op mijn blog.

  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd met zoveel volgers en wat leuk te lezen dat je je in blogland zo thuis voelt. Ik blog nu bijna vier jaar en heb er ook altijd nog veel plezier in. Het heeft ons allemaal hoe dan ook een positieve en super leuke hobby gegeven en bij jou is er ook nog eens een mooie webwinkel uit voort gekomen! Geweldig toch! Je hebt een mooie give away samengesteld, maar omdat ik onlangs een mooi kookboek heb gewonnen, doe ik deze keer niet mee. Maar er zullen liefhebbers genoeg zijn, daar twijfel ik niet aan!

  Ik hoop dat je nog lang met veel plezier blijft bloggen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. proficiat met je website.
  en wat leuk dat je je welkom voelt in blogland.
  en al die complimentjes zijn inderdaad leuk, hoor je steeds minder en minder in het echt leven zeg maar.

  Ik wil graag mee doen met de give away. wat is het prachtig seg.
  zo'n dingen zie ik heel graag.
  plaats een linkje.

  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 100 volgers, proficiat! En wat een leuke give away. Ik doe graag mee. Heb er zelf ook eentje lopen dus misschien kan jij ook meedoen met de mijne. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met het opzetten van je eigen bedrijfje en je eigen website, ik heb je site bekeken, ziet er erg leuk uit! veel succes!!
  Heel leuk dat je zo geniet van het bloggen en dat deze bijzondere hobby je zoveel geeft, ik ervaar dat net zo als jij.
  Zo leuk dat je al 100 volgers hebt en wat is je give away leuk! Ik heb pas al een give away mogen winnen dus ik doe dit keer niet mee, maar natuurlijk plaats ik wel een linkje op mijn blog!

  fijne avond,
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat met je nieuwe website, ziet er mooi en duidelijk uit.
  Veel succes met je eigen bedrijfje.
  100 volgers, hoe leuk!

  Fijne Avond,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb even op je site gekeken. Ziet er mooi uit hoor. Ik wens je heel veel succes met de business. Wellicht ga ik die stap in de toekomst ook nog wel nemen. Ik doe graag mee aan je leuke giveaway en zal een linkje o mijn blog zetten. Liefs, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo, ik heb net een link geplaatst van je give away op mijn blog. Ik wil graag meedoen! Het valt mij ook op hoor: veel positieve reacties in blogland. Dat is juist zo fijn. En helemaal leuk dat je mede daardoor de stap hebt durven nemen voor een eigen bedrijfje. Je site is erg mooi en overzichtelijk!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe graag mee met je give away.....leuk !! enne gefeliciteerd met je volgers...en nu gauw op je website kijken....liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je 100 volgers.
  Ik was eerst ook stille lezer totdat ik anderhalf jaar geleden de stap gewaagd heb. Nog geen moment spijt. Zoveel lieve mensen, zoveel meeleven, zoveel inspiratie, ja het is echt mooi. Dus voel je helemaal aan.
  Heb op je website gekeken, wat maak je/recycle je mooie dingen. Mooi als je daar zo je ontspanning in kunt vinden.
  Ik wens je heel veel succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is een leuke hobby, dat bloggen!!
  Het heeft mij ook al veel leuke dingen gebracht.
  De site ziet er mooi leuk uit hoor.
  Fantastisch om al zoveel volgers te hebben!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe mee aan je give away hoor!
  Nou je website ziet er keurig uit hoor, mooi overzichtelijk.
  Ja heerlijk is het hier he in blogland.
  Precies wat je zegt worden de lieve woorden en positiviteit benadrukt en voel je je thuis bij iedereen.
  Trusten.Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bloggen is een hele leuke hobby en het is ook altijd fijn om in blogland te zijn. Ik doe het nu al jaren en het verveelt nooit!
  Leuke give away en proficiat met 100 volgers, daar komen vast nog veel bij!
  Lieve groet, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo Aleta,
  Gelijk je website even bezocht......je hoeft niet een "beetje" trots te zijn hoor, maar hartstikke trots!!! Moet je kijken wat je in zo korte tijd "even" voor elkaar gekregen hebt! Geniet ervan!
  Liefs,
  Tina

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel erg leuk en van harte gefeliciteerd! Ik doe mee en zal je blog promoten op mijn blog. Lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!
  en je website natuurlijk!
  Super en wat een leuke give away..
  Mag ik mee doen?
  Ik plaats een linkje op mijn blog en hopelijk nog vele jaren met je blog!
  Lieve groet,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gefeliciteerd met je 100 volgers en ik heb een kijkje op je site genomen en dat ziet er erg leuk uit. Ik vind het ook heerlijk om een "oud" kastje aan te passen aan mijn huidige interieur en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik doe graag mee met de give-away en wens je veel succes en wie weet hoe vlug de 200 volgers bereikt zijn.
  groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi. Gefeliciteerd met je eerste mijlpaal, er zullen er vast nog vele volgen.
  Als stille volger geniet ik vaak van je mooie site en je prachtige foto's. Heel veel succes nog en die leule give away wil ik best winnen :-))
  Groet Koor

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Aleta,

  Ik heb zojuist een kijkje genomen op je website. Het ziet er goed uit! Ik wist niet dat dit soort pagina's gratis zijn. Dat is ideaal. Ik hoop dat je winkeltje goed gaat lopen!

  Van Harte Gefeliciteerd ook met je inmiddels 106e volger! Vind je het erg als ik niet meedoe met je giveaway? Ik heb zojuist een prachtige etagere gewonnen bij Paul :-). Ik zal een linkje op mijn blog plaatsen!

  Fijne avond!

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd! Je verdient het! Je hebt een prachtige blog en ik volg je heel graag. Ik doe graag mee met je mooie give away en heb al een linkje op mijn blog geplaatst! Op naar de 200!

  Fijne dag

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw wat een gaaf blog heb je,ben meteen volger geworden.
  Ik doe heel graag mee met de give-away en heb daarom meteen een link op mijn blog geplaatst.
  De give away spulletjes zouden héél mooi staan in mijn nieuwe woonkamer,morgen begint de "verbouwing" ..
  Op naar de 200 volgers.. :)
  Liefs Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi, ik wil graag meedoen met je give away. Ik ben dan ook volger of zoals ik liever zeg Lezer geworden :-)
  Ik orgaiseer zelf ook een give away misschien heb je zin om mee te doen..

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Aleta, wat een leuke give away. En ik heb je website even bekeken, dat ziet er heel goed uit. Je hebt mooie meubels hoor. Veel succes, lieve groet Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Aleta,
  Via Huize Kip Kakel kom ik op jou blog ;-)
  Wat leuk! Ik ga je volgen, mag ik al meedoen met je give - away?
  Succes!
  Groet, @Let

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Aleta,
  Als stille volger van je blog wil ik ook graag meedoen.
  Je hebt een super leuke blog.

  Groet gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een onwijs leuke Give Away... Ik doe graag mee. Volger ben ik al een poosje.
  Zal ook nog ff een linkje plaatsen.
  Ik herken het wel nu ook een jaar geleden begonnen met bloggen.
  Het is echt leuk wat je met voor jou onbekende kan delen.
  Moet zeggen dat ik altijd graag op je blog kijk, niet altijd tijd om een reactie te plaatsen.
  Fijne avond nog.
  http://nellekeshobbyhoekje.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Gefeliciteerd met je website en met al je volgers! Je hebt er weer één bijgekregen hoor!
  Mooi blog, heel inspirerend!
  Ik wens je veel succes met alles wat je onderneemt! Enne ik doe graag mee met je giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. dan doe ik ook graag gelijk mee met je give away ;)


  Fijn weekend! Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 36. prachtig hoor, ik wil wel een kansje wagen
  gr Diana
  diaan72.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Op het laatst je blog ontdekt en al direct zo'n leuke give-away gezien.Ik wil ook wel een kansje wagen!

  Liefs,

  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi, gefeliciteerd met je inmiddels meer dan 100 volgers. De website ziet er ook goed uit, hopelijk weten veel mensen hem snel te vinden en kun je leuke dingen verkopen.
  Ik doe graag mee met je give away, de link had ik al op mijn blog geplaatst, maar had nog geen reactie hier achtergelaten.
  Succes verder met je blog en webwinkel.
  Groetjes Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 39. wat een ontzettend leuke site. tja ik ben ook zo'n stille volger, en af en toe als er weer een leuke give away op mijn pad valt doe ik wel eens mee. Ik heb zelf wel een blog, maar dat is meer om mensen (familie) die wat verder wonen, en wel mijn creaties willen volgen. ;) haha.

  groetjes geeske

  BeantwoordenVerwijderen