kop

kop

donderdag 30 mei 2013

Laatste aankopen

De laatste tijd heb ik het ontzettend druk gehad met de voorbereidingen voor de fair, restylen, website maken enz. En toch heb ik tussendoor nog de tijd gevonden om een een paar leuke aankopen te doen (wij vrouwen kunnen dat!).

In de meivakantie ben ik met mijn dochter een dagje wezen shoppen in Sneek. In de schoolvakanties plannen we meestal een uitje samen. Ik vroeg haar: wat wil je? Dierentuin of shoppen? Ze is 13 dus één keer raden wat ze zei ... shoppen natuurlijk! Dus het werd haar dag en ik mocht, naast het betalen van de kleding die ze uitzocht, even in één woonwinkel kijken. Maar niet te lang natuurlijk! Deze schaal kocht ik daar. Hij heeft een plekje gekregen op de salontafel in de woonkamer.




Voor de aankleding van mijn fair "winkeltje" had ik wat spullen gekocht om een gezellige sfeer te creëren. Waaronder een paar prachtige oude dekschalen, gevonden bij een kringloopwinkel. Gelukkig(!) werden deze niet verkocht. Ze staan nu te pronken in de woonkamer.




Mijn laatste aankoop deed ik vorige week. Ik was bij een bloemenwinkel bij ons in het dorp. De eigenaresse had me tijdens de fair (zij stond daar ook) aangeboden dat één van mijn kasten in haar winkel mocht staan. Zo kan ik mooi reclame maken voor mijn bedrijfje en zij gebruikt de kast om haar spullen te etaleren. Allebei blij! En bij haar zag ik dus deze prachtige lamp staan. Helft van de prijs dus die moest natuurlijk mee! Hij staat op de ronde tafel in de woonkamer.



Ik wil jullie(ook mijn stille volgers!) nog bedanken voor de leuke reacties op mijn give-away. Voor wie nog mee wil doen. Je kunt je nog tot 6 juni opgeven!

Groetjes van Aleta


22 opmerkingen:

  1. Mijn oudste dochter is 18 en wilde ook graag een dagje met mij uit...dat gaat volgende week gebeuren en het is nog steeds shoppen hoor ;-)! Ik weet zeker dat woonwinkels dan ook moeizaam gedoogd worden hihi, ze snappen nog weinig van onze passie, al gaan mijn meiden met inrichting al wel richting mijn smaak, geheel vrijwillig overigens ;-).

    Mooie aankopen heb je gedaan en een goed idee om je spullen tijdens de fair wat aan te kleden...dat oogt meteen heel anders.

    Succes met alles! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor ff een dagge shoppen ik heb twee jongens en die zijn niet echt gek van shoppen jongste wil nog wel eens maar oudste vind het drie keer niks. Je schaal vind ik gaaf echt super gaaf staat erg leuk zo. En wat tof van de mevrouw van de bloemen winkel goed idee joh mooie reclame ik hoop dat je er reacties op krijg.
    Groetjes Petra.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me hartstikke gezellig zo' dagje shoppen, maar ik heb net als Petra (hierboven) 2 zoons en die houden ook niet van shoppen. Mooie schaal heb je gescoord. Ik vind die tinnen vaasjes er erg leuk op staan. Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tuurlijk shoppen......lijkt me heerlijk........
    Enne mooie aankopen. Vind je dienblad en lamp super!
    Goed geslaagd dus.

    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk sfeertje bij jouw thuis hoor...ik geniet van je post !!...mooi de lamp !! superrr...liefs fijne avond van mij...xxx..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh die dametjes...shoppen! Maar het lijkt me heel leuk om zo samen een dag te besteden.
    Een mooie schaal heb je meegenomen. En het lampje ook wat je op de kop hebt getikt.
    Het is gezellig bij je!
    En wat leuk dat je met een kast in de winkel een visitekaartje mag afgeven.
    Veel succes!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie sfeerpaatjes, je terrine vind ik zo gaaf van kleur...
    Fijne Avond,

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je kast een plekje krijgt in de winkel, op die
    manier krijg je wel je reclame, leuk hoor.
    Gezellig om in Sneek te shoppen en je bent goed geslaagd!!!

    Lieve groet,
    Eefie

    http://whats-inaday.blogspot.nl
    ( ik zag dat jij mijn posten nog niet kunt ontvangen)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha, alle jonge dochters zijn toch hetzelfde: natuurlijk shoppen! Is ook héél gezellig altijd, lekker tutten, kleren en schoenen passen en af en toe een interieurwinkel insluipen. Gelukkig vind mijn dochter dat ook al leuk. Ze haalt de dingen die ik leuk vind er nu al vaak zo uit(handig bij Moederdag). Jullie zijn goed geslaagd, mooie schaal. Je hebt er ook een mooi hoekje van gemaakt.
    Leuk dat mensen zo meedenken en je kast gebruiken als reclame. Super-idee!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou je bent weer goed geslaagd, zo'n leuk dienblad en een prachtige lamp!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat je een kast in de bloemenwinkel mocht zetten, mooie reclame, want in een bloemenwinkel komen over het algemeen veel mensen! Gezellig hoor, lekker shoppen met je dochter. Je hebt mooie aankopen gedaan afgelopen tijd!
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een een mooie tinnen bekers heb je, zo ben ik ze nog niet tegen gekomen.

    Prachtige lamp bij een mooi zithoekje en wat knus samen erop uit met je dochter, dat mag ik ook graag doen.

    Fijne avond en lieve groet,

    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk zo'n moeder/dochter dagje, ik heb 3 kinderen en neem 1 keer in de zoveel tijd 1 kind mee voor een leuk uitje, binnenkort met de oudste naar Madame Tussaud en daarna even de stad in natuurlijk, meestal wacht hij buiten als ik een winkel in ga, die hij niks aan vindt hihi.
    Leuke spulletjes laat je weer zien hoor!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heerlijke spulletjes heb je weer gekocht, staat allemaal zo gezellig.
    Ja mijn medi zou ook een dagje winkelen kiezen met mams, zeker weten. Het worden al echte tieners:)
    Leuk dat die bloemenwinkel jouw kasten wel in haar winkel wil tentoonstellen, inderdaad zoals je zegt jij blij en zij blij.
    Geniet van je weekend en rommel lekker zo door zou ik zeggen.
    Liefs Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hahahaha wat lees ik nou "gelukkig waren de dekschalen niet verkocht", ik ken dit gevoel maar al te goed zo moeilijk om afstand te doen van leuke spullen uit je winkel!
    Liefs,
    Tina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. I understand that mum and daughter had a lot of fun going shopping together!Of course you don't have the same needs but it seems that you have passed a great time..Your lamp is adorable Aleta!
    Wish you have a lovely end of week!
    Olympia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wel fijn dat jij ook nog even in een winkel mocht kijken, hahaha. Ach meiden toch ook :-) Die lamp is echt mooi.

    Fijn weekend,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gezellig samen een dagje shoppen en je bent gelukkig zelf ook niet met lege handen thuisgekomen ;) Wat een leuke manier om reclame te maken voor je winkeltje.

    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ja hoor, wij vrouwen zijn 'multitaskers' dus wij kunnen dat ;-). Mooie aankopen! Ook het schattige voetbankje is mooi!

    Goedele

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Toevallig kwam ik op je leuke blog! Mooie nieuwe aanwinsten! Fluitekruid staat leuk.

    Fijn weekend! Groeten Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een sfeer weet je toch te maken! En gezellig met je dochter op pad...leuk! Je give away vind ik hel leuk maar ik lat het aan een ander over, ik maak dit zelf ook en dan gun ik de ander wat meer kans! Leuk zeg allemaal, zou graag op je fair willen kijken...beetje te ver misschien??
    Lieve groet, Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuk, zo'n dagje met je dochter...!
    En dan nog leuk slagen ook!
    Wij komen zomers ook vaak even in Sneek, als we aan het zeilen zijn, leuke stad!

    Geniet van een mooie week!

    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen