kop

kop

woensdag 6 januari 2016

Kaarsjes aan

Allereerst voor iedereen de beste wensen ( volgens mij kan het vandaag nog ;)! ). Er ligt weer een heel nieuw jaar vol mogelijkheden voor ons.


Zelf hoop ik op een iets minder bewogen jaar. Vorig jaar ben ik na bijna 24 jaar mijn baan kwijtgeraakt en heb ik de keuze gemaakt om volledig verder te gaan met mijn winkel. Al met al een flinke (wel leuke!) verandering. Die soms bijna onwerkelijk lijkt. Ik hoop dat dit jaar alles weer een beetje "gewoon" wordt. Dat ik het normaal ga vinden dat dit mijn "nieuwe leven" is :).

Laatst werd me op Instagram gevraagd wanneer ik weer eens ging bloggen. En inderdaad ... ik heb even gekeken ... het is al weer vier! maanden geleden. Pfff wat vliegt de tijd toch. Waar ik na het stoppen van mijn baan dacht dat ik een zee aan tijd ging overhouden, is dit toch niet het geval. Het bezig zijn met restylen en met m'n winkel vult de hele week. Niet erg hoor want het is natuurlijk ontzettend fijn om van je hobby je werk te maken!

Maar na een dagje werkplaats en/of winkel vind ik het heerlijk om 's avonds thuis tot rust te komen. Lekker met de voetjes omhoog, kaarsjes aan en genieten maar!









Net als vele andere bloggers heb ik sinds kort Instagram ontdekt. Dus wie me vaker wil zien :) kan me  daar vinden. Maar ik blijf ook bloggen hoor!

Groetjes van Aleta

21 opmerkingen:

  1. Fijn dat je ook blijft bloggen, Aleta...ik lees je posten altijd met veel plezier. Voor jou ook alle goeds gewenst voor 2016, ik hoop dat je wensen en verwachtingen in vervulling gaan.

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je blog ontdekt, ik ga je volgen!
    Een heel goed en liefde vol 2016 gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor jouw ook de beste wensen en leuk om weer eens wat van je te horen.
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Aleta, Voor jou ook een heel gezond en gelukkig en vooral een wat rustiger jaar (bedoel in je hoofd) en een heel levendig jaar in je winkel. Heerlijk om nu echt te gaan voor je eigen zaak en je daar uiteindelijk ook happy in te voelen. Met het zien van je mooie sfeervolle foto,s kan ik mij voorstellen dat je de rust daar vindt. Nu helemaal, nu we binnen zijn vanwege de ijzel. Zal zeker nog wel jouw winkel weer binnen lopen, maar eerst verhuizen en daarna.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je er weer bent. Jij ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aleta, voor jou ook de allerbeste en mooiste wensen , voor mij ben je niet echt weggeweest , ik kom je regelmatig tegen op instagram .
    Ik ben daar al een dik jaar aanwezig en zo leuk !!
    Groetjes
    Christel , Garcya's place

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook voor jou alle goeds voor het nieuwe jaar en natuurlijk veel succes met je winkel en het restylen van de spullen, zo leuk om te doen.

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om weer eens bij je 'langs' te komen. Ik kan me voorstellen dat de tijd die je dacht extra te krijgen opgevuld wordt door alle werkzaamheden rond je werk/hobby. Zo leuk dat de zaken zo goed gaan! En dat je dus tussen de bedrijven door gewoon kunt genieten van al het moois om je heen.
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk hoor weer een blogje van je met mooie foto's, wij genieten ervan. Wat heb je daar voor leuke zak hangen aan de verwarming? Ik volg je al op IG hoor gezellig.
    Groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beste wensen voor het nieuwe jaar en... ben helemaal verliefd op je regaal met tussenstuk en laden, hoe noem eigenlijk zoiets?
    fijne dag,
    groetjes van Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De beste wensen voor het nieuwe jaar, geniet maar van je vrijheid en je mooie winkel.
    Lieve groet, Renny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn, Aleta, altijd gezellig om weer een blogje van je te lezen. :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja, en zo word je "nieuwe tijd" zomaar weer ingevuld door je winkel en word je hobby werk.
    Fijn dat het zo goed gaat en dat je daar je tijd en energie in kwijt kunt.
    Je laat ons genieten van prachtige sfeerbeelden.
    En voor jou natuurlijk ook een mooi en goed 2016 gewenst!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Voor jullie ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
    En veel succes met je winkel.
    Ga je ook even zoeken op IG.

    Fijn weekend alvast,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Voor jullie ook veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar. Het is moeilijk om je baan kwijt te raken. Mij is dat ook overkomen, en ik ben er uiteindelijk beter van geworden. Ik heb nu een prachtige baan waar ik mijn energie in kwijt kan. Soms gaat inderdaad de ene deur dicht, maar een andere weer open. Leuk dat je verder gaat met je winkel.

    Groetjes Roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Voor jou ook een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2016!
    Knap dat je jezelf zo herpakt hebt en dat het goed gaat met je winkel, instagram heb ik niet dus ik kijk uit naar je blogs!
    Liefs, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Voor jou ook de beste wensen voor 2016! Ik hoop voor je dat je winkel zo wordt als je gewenst hebt (toen ik afgelopen zomer naar binnen keek zag het er zo mooi uit!)
    Ik vind het wel fijn dat je weer even op je blog bent want ik ben ook op IG maar ik vind het allemaal zo snel en makkelijk. Hier, op een blog, laten mensen toch meer van zichzelf zien.....dat vind ik er zo mooi aan!
    Hoop je dus weer vaker te zien hier!
    Succes met je winkel.

    groetjes Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een gezond en gelukkig 2016 toegewenst! Leuk dat je weer bent gaan bloggen!

    Madelief x

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik blijf ook gewoon bloggen hoor.....anders word het nog drukker fb pinterest....winkel huis ...etc etc...hihihihihi...en er zitten maar 24 uur in een dag toch?....liefs Ria x❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ook voor jou de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar! En wat gezellig dat je weer bent gaan bloggen! Instagram is ook leuk he;)

    Liefs, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het ziet er weer gezellig uit op jou blog !!
    Ook wens ik jou een inspirerend en natuurlijk een mooi gezond 2016
    Je kunt mij vinden op Facebook pagina onder de naam 'tOpslag .
    H gr v Truus de Jong .

    BeantwoordenVerwijderen